duminică, 19 aprilie 2009

Blogger - Publicaţi-vă gândurile


Publicaţi-vă gândurile


Un blog vă conferă propria dvs. voce pe web. Este un loc în care puteţi aduna sau de pe care puteţi oferi lucruri pe care le găsiţi interesante— indiferent dacă este vorba despre comentariul dvs. politic, despre jurnalul dvs. personal sau despre linkuri către site-urile de web pe care vreţi să vi le amintiţi.
Mulţi folosesc un blog pentru a-şi organiza ideile, în timp ce alţii impun audienţe influente şi puternice, care cuprind mii de oameni. Jurnalişti profesionişti sau amatori folosesc bloguri pentru a publica ştiri, pe când cei care ţin jurnale personale le folosesc pentru a-şi dezvălui gândurile.
Orice aţi avea de spus, Blogger vă poate ajuta să spuneţi.


Implicaţi-vă prietenii


Activitatea pe blog înseamnă mai mult decât să vă puneţi gândurile pe web. Înseamnă să fiţi în legătură cu şi să ascultaţi opinii de la oricine doreşte să vă răspundă. Cu Blogger, dvs. stabiliţi cine poate să citească şi să vă scrie în blog — iar dvs. puteţi să lăsaţi doar câţiva prieteni sau întreaga lume să afle ce aveţi de spus!
Comentariile Blogger permit oricui, de oriunde, să vă împărtăşească opiniile sale despre postările dvs. Puteţi alege dacă doriţi sau nu să permiteţi comentarii pentru fiecare postare în parte şi puteţi şterge toate comentariile care nu vă plac.
Controalele de accces vă permit să vă decideţi cine poate să vă citească blogul şi cine poate scrie în el. Puteţi folosi blogul de grup, cu autori multipli, ca pe o excelentă unealtă de comunicare pentru echipe mici, pentru familii sau alte grupuri. Sau, ca autor singur, puteţi crea un spaţiu on-line privat pentru a strânge noutăţi, linkuri şi idei, pe care să le ţineţi pentru dvs. sau să le împărţiţi cu oricâţi cititori doriţi.
Profilurile de Blogger vă permit să găsiţi oameni şi bloguri cu care aveţi interese în comun. Profilul dvs. de Blogger, unde dvs. puteţi oferi o listă cu bloguri, interese particulare şi multe altele, le îngăduie celorlalţi să vă găsească (dar numai dacă dvs. doriţi să fiţi găsit).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Green House Template by Totul despre Blogger